WHAT WE DO

Exclusive 

Een exclusief interieurtraject voor topperformers; succesvolle ondernemers en ambitieuze topsporters.

Jouw interieur is een essentieel onderdeel van jouw succesverhaal. Jij ziet de waarde in van een geoptimaliseerde omgeving, waardoor niet alleen jouw werk- of sportpresentaties verbeteren, maar ook jouw relaties, rustmomenten en gemoedstoestand. ‘Gewoon een goed ontwerp’ en ‘voldoen aan de standaard normen’ is voor jou niet voldoende. Jij bent op zoek naar exclusieve maatwerkoplossingen en ongeëvenaarde luxe. Ruimtes die jouw verwachtingen overtreffen en waarin comfort nieuwe hoogtes bereikt!

Tijdens ons Exclusive traject ontzorgen wij jou gedurende het gehele ontwerp- en realisatieproces naar dé plek die jouw succes vertaald.
Middels vier fasen gaan we van de eerste schets op papier tot het plaatsen van de laatste accessoires. Dankzij onze samenwerkingen met uitvoerende partijen en onze focus op kwalitatieve items, zorgen wij ervoor dat het jou straks aan niks ontbreekt. Wij denken na over elk detail,  terwijl jij je kunt focussen op de dingen waar je écht energie van krijgt.

 

Candle holders
Corner detail

Exclusive 180º 

Middels een aantal aanpassingen jouw woning transformeren tot een harmonieus geheel.

Ons Exclusive 180º is perfect voor jou als er al een prima basis is en jij geen grote verbouwing wilt ondergaan. Met een aantal aanpassingen die ervoor zorgen dat de ruimtes één harmonieus geheel gaan vormen, is jouw wens vervult. Of het nu gaat om het verfrissen van kleuren en het bij elkaar zoeken van materialen of het herordenen en aanvullen van meubels. Wij zijn er om jou te helpen, deze wensen te realiseren! Middels een aantal stappen kan jij binnen een korte tijd al een compleet plan ontvangen voor deze aanpassingen, waarnaar je vervolgens zelf graag aan de slag gaat met het realiseren.  Uiteraard zijn wij er voor je als je ergens toch niet uitkomt.

Investering traject
– De investering voor dit traject start op 3.000,-. De invulling hiervan zullen we samen afstemmen.
Benodigd budget voor realisatie – Het budget voor de realisatie begint op 30.000,-, hierbij is uiteraard rekening gehouden met de 
kortingen die je via ons kunt krijgen!
Tijdsbestek – Circa 4 tot 8 weken.


Let’s meet 

Essential

Coming soon

Bij Essential doen we het net even anders dan gewoonlijk! In plaats van dat we pas aan de slag gaan nadat jij bij ons komt. Zijn wij voorafgaand al aan de slag gegaan met het uitwerken van diverse interieurontwerpen in verschillende stijlen. Dit maakt voor jou de keuze uit de vele mogelijkheden van de interieurwereld een stuk makkelijker én sneller. 
 

 

Others


Staat jouw specifieke aanvraag niet hierboven beschreven? Heb jij bijvoorbeeld een boutique hotel, gastenverblijf of kunstgalerij en heb je hulp nodig om hier een waanzinnige plek van te maken? Ook dat is mogelijk! 

Neem contact op 

''Aandacht voor detail maakt het verschil tussen mooi en adembenemend.''

Eethoek met doorkijkhaard
Olijfboom in de hoek
Erkerbank