REVIEWS

De afgelopen 4 jaar heb ik diverse ambitieuze opdrachtgevers mogen helpen met het ontwerpen én realiseren van hun droomwoning. Dit heb ik gedaan door middel van verschillende fases. Waarin ik met een creatieve blik luister naar al hun vraagstukken en kijk naar de mogelijkheden van de woning. Door nauw samen te werken met de bewoners, is het interieuradvies altijd helemaal afgestemd op hun wensen en behoeftes! Ik ben dankbaar voor alle mooie reviews die ik heb mogen ontvangen op Google.

Amanda & Rick  Kralingen
”Daniëlle heeft ons uitstekend geholpen met onze inrichting en stijl van ons toekomstige huis. Wij waren krap in tijd ivm deadlines voor het nieuwbouwproject waarbij Daniëlle ondanks tijdsdruk ons van goede adviezen en tips heeft voorzien. Van ontwerp van badkamers, verlichting, tot aan de keuken! Als interieurstyliste heeft Daniëlle een frisse, jonge blik en denkt ze graag mee met ons als klant. Ze weet goed de stijl van mij en mijn vriend te combineren en hier door middel van visualisatie een mooie combinatie van te maken. Ze is zeer flexibel en is altijd bereid om vragen te beantwoorden (wat er heel veel waren haha…). Wij zijn zeer tevreden met het interieuradvies en kijken met veel enthousiasme uit naar het vervolgtraject en eindproduct van onze samenwerking!”

Sem & Debora  IJsselstein
”Een nieuw huis vergt vele beslissingen die in een korte tijd besloten moeten worden. Hierdoor is het fijn als je een sparringpartner kan vinden die met je mee kan denken. Daniëlle heeft ons in dit traject enorm geholpen. We wisten van te voren heel goed wat we wilde, alleen is het dan toch fijn als iemand hierover mee kan denken. De samenwerking verliep fijn, transparant en verhelderend. Zo zijn we op nieuw inzichten gebracht, en hebben we ook aan de kleinste details gedacht.

Dit al resulteerde in meer rust bij onze beslissingsmomenten en een fijner gevoel op weg naar ons droomhuis! Dankjewel Daniëlle voor je hulp.”

Suraj & Zoë 
Badhoevedorp
”Daniëlle heeft voor onze nieuwbouwwoning een lichtplan, schakelplan en de elektrapunten opgesteld. Wij hadden dit nooit zelf zo kunnen bedenken! Daniëlle is enorm creatief en weet waar ze het over heeft. Ze spreekt vanuit haar expertise en ervaring, is professioneel en ook nog eens een erg gezellige dame om mee te schakelen. Daarnaast heeft zij in zoveel meer aspecten meegedacht, daar waar onze huidige interieur stylisten tekort schoten. Daarom is dit ook zeker niet het laatste wat we met Daniëlle oppakken! Tot snel Daniëlle!”

Sam & Destiny  Vianen
”Daniëlle heeft ons geholpen met het inrichten van onze woning. De service is top en zij denkt goed mee. Ons huis is door haar een thuis geworden. Mochten wij ooit weer flink verbouwen komen wij zeker weer terug!”

Cani & Bianca  Alkmaar
”Wij hadden iemand nodig die meekijkt met het plan voor onze nieuwe woning. We staan open voor nieuwe ideeën, maar vinden het lastig om de kleuren te bepalen en zouden dit eventueel uitgewerkt willen zien in een 3D tekening”. Dit waren de voornaamste redenen om te kijken naar een interieurontwerper die ons hierbij kon helpen. Na lang en grondig onderzoek kwamen wij eenstemmig uit bij Daniëlle van DéVé Creations.

Het contact was telefonisch eenvoudig gelegd. Gelijk een afspraak kunnen maken. Wat opviel was de flexibiliteit van
 Daniëlle. De intake kon namelijk zowel digitaal als fysiek worden gedaan. Tijdens deze afspraak hebben we stap voor stap alle ruimtes doorgenomen. Onze wensen aangegeven, samen met Daniëlle onze style bepaald en Fase 1 afgenomen. Na het ontvangen van 2 indelingsvoorstellen in 2D met sfeerbeelden en een lichtplan incl. armaturenvoorstel waren wij direct overtuigd en hebben wij besloten om Fase 2 af te nemen bij Daniëlle.

De combinatie van beiden fases hebben voor ons echt een meerwaarde geboden, waar we op voorhand niet van hadden durven dromen. Nagenoeg al onze wensen kwamen samen in een door Daniëlle fantastisch gecreëerd plan. Zij heeft ook voor details en laat ruimtes op uitstekende wijze met elkaar matchen. Aan alles wordt gedacht. Van de kleur spotjes in het plafond tot aan de kleur van het behang in de slaapkamer. Door deze aspecten te combineren met het aanbieden van maatwerk meubels heb je voor je het weet een compleet huis. Daniëlle legt alle contacten en haalt er het maximale voor je uit. Dat vonden wij nog het prettigst van alles. Compleet ontzorgt worden! Wij zijn heel blij met het resultaat en kunnen niet wachten tot we het totale plaatje kunnen realiseren.

Henk & Rachel 
•  Rijnsburg
Daniëlle heeft ons heel goed geholpen voor onze nieuwbouwwoning. Ze heeft dingen bedacht die we zelf niet konden bedenken. We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Het is heel fijn om met haar samen te werken. We zijn heel erg tevreden en bevelen DéVé Creations zeker aan”

Emma & Derek 
•  Leidschendam
”Heel fijn en snel geholpen door Daniëlle! Wij zijn erg tevreden over het resultaat.”

Shivani & Wicho 
•  Almere
”Super fijn om met Daniëlle samen te werken! Ze heeft mijn huis en kantoor voorzien van geweldig interieuradvies. Ik het het allemaal in mijn hoofd, maar zij tekende het precies voor me uit! Ben super tevreden met het eindresultaat :)”

Wietske
•  Soest
Daniëlle heeft ons echt fantastisch geholpen met de indeling van ons huis en kleuradvies voor de kleur van onze muren. Ze denkt met alles mee en heeft goede ideeën en shoptips. Heerlijk om met haar over alles te kunnen sparren. Ik wil haar dan ook zeker aanraden! Ik had gewild dat ik haar voor de verbouwing al had ingeschakeld want ze had ook zulke leuke ideeën die we helaas niet meer uit konden voeren. Ook voor het lichtplan bijvoorbeeld!”