Villa Rijnsburg

Earth tones
Realisatie in 2023

Wens opdrachtgever
Henk en Rachel zijn in 2021 ingeloot voor een prachtige vrijstaande woning in Rijnsburg. Ze moesten ruim voor deze tijd al een aantal beslissingen maken en hebben hiervoor mijn hulp ingeschakeld. ”We hebben hulp nodig bij de indeling, keuze van de vloer- en raambekleding, de meubels en de keuken. We willen weloverwogen keuzes maken en alles graag in één keer goed aanpakken.”

Wens opdrachtgever
Voor een deel hebben we de bestaande wandindeling losgelaten, waardoor er een unieke keuken is ontstaan. Dit is echt het hart van de woning geworden. De deur naar de bijkeuken toe zit verwerkt in een hoge keukenkast. Hierdoor wordt het gehele middelste blok echt één geheel en is er ruimte ontstaan voor de gewenste koffie corner. Aan beide zijdes komen bronzen stalen deuren met een betoogde profielindeling. Dit doorbreekt alle rechte lijnen!

Deze mix is doorgetrokken in de rest van de woning, waarbij er ook gespeeld is met diverse materialen en afwerkingen. Alle natuurlijke materialen en warme tinten resulteren in een harmonieus geheel, 
waar rust en luxe de boventoon voert. Eind 2023 wordt de woning opgeleverd en kunnen de bewoners genieten van hun persoonlijk en exclusieve woning!

” Daniëlle heeft dingen bedacht waar wij zelf nooit op waren gekomen! Het is heel fijn om samen met haar te werken en we kijken enorm uit naar het eindresultaat.”

 
Interieurontwerp vrijstaande woning 3D tekening
Interieurontwerp vrijstaande woning 3D tekening

BEKIJK OOK DEZE PROJECTEN

Realisatie 2024

Residentie Lexmond

Gerealiseerd

Villa Zeist