terug naar projecten

Vrijstaande woning Rijnsburg 3D tekening

VRIJSTAANDE NIEUWBOUWWONING RIJNSBURG

Earth tones
Oplevering sept 2023
Begane grond & master bedroom

Henk en Rachel zijn in 2021 ingeloot voor een prachtige vrijstaande woning in Rijnsburg. Ze moesten ruim voor deze tijd al een aantal beslissingen maken en hebben hiervoor mijn hulp ingeschakeld.

Wat was de vraag?
”We hebben hulp nodig bij de indeling, keuze van de vloer- en raambekleding, de meubels en de keuken. We willen weloverwogen keuzes maken en alles graag in één keer goed aanpakken.”

Wat heb ik gedaan?
Na het bezoek aan huis heb ik twee indelingen bedacht. Middels een videocall heb ik deze laten zien en één ontwerp sprong er uit voor Henk en Rachel. Voor een deel had ik losgelaten hoe de binnenwanden waren ingetekend door de architect. Hierdoor is er namelijk een unieke indeling ontstaan. Er komt geen losse deur meer naar de bijkeuken toe, want we hebben deze verwerkt in één van de keukenkasten. Hierdoor word het middelste blok helemaal één geheel en was er plek gekomen voor de gewenste coffee corner.

Tijdens het stijladvies hebben we gezamenlijk voor elk item een materiaal/ kleur uitgekozen. Het middelste blok, waar ook de 
keuken in verwerkt zit, werd het hart van het huis. Door een houten wandbekleding loopt het blok mooi door in de gang en wordt er extra diepte gecreëerd. De woning bestaat uit verschillende neutrale tinten. Zowel donkere als lichte tinten in combinatie met warme houtsoorten, staal en zachte stoffen. Dit is in elke kamer doorgetrokken.

Ik heb ook meegekeken naar de verlichting en een productlijst opgesteld. Door middel van mijn maatwerktekeningen worden er een aantal unieke items gemaakt speciaal voor deze bewoners! 

Ook mocht ik meedenken over de indeling van de master bedroom, met aangesloten badkamer en inloopkast. Hier heb ik wederom geschoven met de wanden waardoor er plek ontstond voor een dubbele schuifdeur. Nu is er vanaf het bed zicht op het vrijstaande bad. De maatwerk wastafelmeubel loopt voor het raam langs waardoor er extra veel ruimte op het blad is. 

In de slaapkamer is het nisje opgevuld met een lange, staande spiegel. Doordat deze terugvalt ten opzichte van de andere wanden loop je er niet snel tegenaan! In de inloopkast komen maatwerkkasten waardoor elk hoekje optimaal benut wordt en er voldoende opbergruimte is.

Reactie van de bewoners
”Daniëlle heeft ons heel goed geholpen met onze nieuwbouwwoning. Ze heeft dingen bedacht die we zelf niet konden bedenken. We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Het is heel fijn om het haar samen te werken!”

BEKIJK OOK DEZE PROJECTEN