Villa Rijnsburg

Earth tones
Realisatie in 2023
Begane grond & master bedroom

Wens opdrachtgever
Henk en Rachel zijn in 2021 ingeloot voor een prachtige vrijstaande woning in Rijnsburg. Ze moesten ruim voor deze tijd al een aantal beslissingen maken en hebben hiervoor mijn hulp ingeschakeld. ”We hebben hulp nodig bij de indeling, keuze van de vloer- en raambekleding, de meubels en de keuken. We willen weloverwogen keuzes maken en alles graag in één keer goed aanpakken.”

Wens opdrachtgever
Na het bezoek aan huis heb ik diverse indelingen bedacht. Eén ontwerp sprong er uit voor Henk en Rachel, dus hier zijn we verder op doorgegaan. Voor een deel hebben we de bestaande wand-indeling losgelaten, waardoor er een unieke keuken is ontstaan. De deur naar de bijkeuken toe zit nu verwerkt in een hoge keukenkast. Hierdoor wordt het gehele middelste ‘blok’ één geheel en is er ruimte ontstaan voor de gewenste koffie corner.

Tijdens het stijladvies hebben we alle kleuren en materialen kortgesloten. Dankzij een combinatie van de warme vloer, natuurlijke materialen en een donker houten wandbekleding, straalt de woning alleen maar rust en balans uit. Ook heb ik meegekeken naar de verlichting, het maatwerk en alle producten

Daarnaast mocht ik meedenken over de indeling van de master bedroom, met aangesloten badkamer en inloopkast. Hier heb ik wederom geschoven met de huidige wandindeling, waardoor er plek is ontstaan voor een dubbele schuifdeur. Hierdoor is er vanaf het bed zicht op het vrijstaande bad. Het maatwerk wastafelmeubel loopt voor het raam langs waardoor er nog meer een hotel vibes ontstaan. In de slaapkamer is het nisje opgevuld met een lange, staande spiegel. Doordat deze terugvalt ten opzichte van de andere wanden, loop je er niet tegenaan. In de inloopkast komen maatwerkkasten, waardoor elk hoekje optimaal benut wordt en er voldoende opbergruimte is.


Reactie van de bewoners
”Daniëlle heeft ons heel goed geholpen met onze nieuwbouwwoning. Ze heeft dingen bedacht die we zelf niet konden bedenken. We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Het is heel fijn om het haar samen te werken!”

 
Interieurontwerp vrijstaande woning 3D tekening
Interieurontwerp badkamer vrijstaande woning

BEKIJK OOK DEZE PROJECTEN

Residentie Lexmond
Realisatie 2023

Residentie Lexmond

Woonkamer van een villa in Zeist
Gerealiseerd

Villa Zeist