Appartement Den Haag

Moody chic
Realisatie in 2023
Woonkamer & slaapkamer

Stephanie is in 2021 ingeloot voor een knus appartement in het centrum van Den Haag. Ruim voor deze tijd moest ze al een aantal beslissingen nemen en ik heb haar hiermee geholpen.

Wat was de vraag?
”Omdat de woonkamer een kleine ruimte is, vind ik het lastig om dit zo goed mogelijk in te richten. Een 3D tekening zal mij inzicht geven in hoe het eindresultaat eruit kan komen te zien en dit geeft mij een betere belevenis van de grootte van de ruimte.”

Wat heb ik gedaan?
Na de intake ben ik begonnen met het uitwerken van diverse 2D indelingen. Door eerst te werken op een 2D plattegrond krijg je namelijk alle groottes goed in kaart. Er was één indeling die het beste paste bij Stephanie. Deze had ruimte voor een fijne hoekbank, maar ook een tafel waar ze met vrienden en familie aan kan zitten. Er zijn opties om beide hoeken wat uit te breiden indien gewenst.

Nadat de indeling vaststond, ben ik aan de slag gegaan met het maken van verschillende materiaalcombinaties. Dit laat zien welke kleuren en materialen goed bij elkaar matchen en welke sfeer er dan ontstaat. Om hier een nog beter beeld van te krijgen, heb ik ook een 3D tekening gemaakt van de gehele woonkamer en slaapkamer. Het uitgangspunt waren neutrale lichte tinten, om de ruimte zo groot mogelijk te houden. De accenten mochten wel een kleurtje krijgen. Door gebruik te maken van luxe materialen en warme kleuren, is er een hele fijne sfeer ontstaan. 

BEKIJK OOK DEZE PROJECTEN