terug naar informatie

Moodboard

INTERIEURADVIES UTRECHT

Woon jij in de regio Utrecht en kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van jouw droomhuis?

Jouw huis is een belangrijke plek. Het is een plek waar je ‘s ochtends wakker wordt, waar je thuis komt na een drukke dag en waar je ‘s avonds aan het diner zit. Samen met je partner, kinderen of vrienden maak je hier veel dingen mee. Het moet een plek zijn dat helemaal bij jou en jouw situatie past. Wil jij jullie nieuwe woning in Utrecht zo inrichten dat je er ultiem kunt genieten met dierbaren? 

Na het tekenen van koopcontract komt er heel veel op je af. Je moet allerlei formulieren invullen, vragen beantwoorden en rekening houden met de planning. Door jouw drukke baan of gebrek aan kennis levert dit een hoop stres op en je weet niet waar je moet beginnen. Je bent bang dat het interieur niet één geheel gaat vormen en jij en je partner komen hier samen niet uit. Om al deze overweldigende gevoelens te omzeilen heb je behoefte aan een goed interieuradvies. Wil jij genieten van het proces naar jullie nieuwe woning toe? Dat wordt werkelijkheid met een concreet interieurplan van DéVé Creations. Ik ga samen met jou aan de slag om jullie wensen, eisen en dromen te vertalen naar een persoonlijk plan. We maken van jouw huis een thuis, de plek waar jij blij van wordt en lekker kan ontspannen. Een goed doordacht interieuradvies helpt je hierbij. Van grote bouwkundige ingrepen, tot nieuwe meubels en verlichting. Samen komen we tot een plan dat leidt naar jouw droomhuis!

Welke stappen we nemen om dit te realiseren?

Indelingsontwerp Een 2D indelingsontwerp geeft inzicht in waar welk meubel komt te staan, welke afmeting deze krijgt en hoeveel loopruimte er over is. Dit is de basis van elk advies. Vaak is er veel meer mogelijk dan je zelf denkt!

Stijladvies Voor elk meubel en item bepalen we de kleuren en materialen. Door het zien en voelen van echte stalen krijg je steeds meer een gevoel bij jouw toekomstige woning.

Verlichting Zonder een goed doordacht lichtplan komt jouw indeling niet goed tot zijn recht. Niet alleen de kleuren en materialen zijn van invloed op hoe je de ruimte ervaart, maar licht speelt hier ook een grote rol in.

Meubel- en armaturenplan Om de indeling, het materialenpallet en het lichtplan concreter te maken, ga ik op zoek naar de juiste items. Het resultaat is een overzicht van alle winkels, afmetingen, materialen en prijzen. Hiermee is al het uitzoekwerk al gedaan en weet jij precies wat er aangeschaft moet worden. Dit kan je zelf doen, maar dit kan ook via mij (vaak met korting).

3D tekening Alle wensen en eisen komen samen in de 3D tekening. Hiermee krijg je een unieke inkijk in jouw woning nog voordat de eerste steen is gelegd! Door deze tekening ga je het geheel voor je zien en ervaar je wat er allemaal mogelijk is in de ruimte. In deze 3D tekening zitten meestal ook maatwerkitems. Denk aan een tv-meubel, garderobekast of een hele keuken. Zo wordt elke ruimte uniek en helemaal passend bij jou!

Begeleiding Ook tijdens de laatste, afrondende fase van jouw verbouw- of nieuwbouwtraject kan het fijn zijn om begeleiding te krijgen. Of misschien geef je dit stuk liever geheel uit handen. Denk hierbij aan het opvragen van offertes, projectbegeleiding, het inkopen van accessoires en meubels of de afstyling van de ruimtes.