INTERIEURADVIES GELDERLAND

Ga jij binnenkort verhuizen of compleet verbouwen? Dankzij interieuradvies van DéVé Creations is het mogelijk om weer rust en plezier te krijgen tijdens het proces naar jouw (nieuwe), persoonlijke
en unieke woning toe!

 

Realistische 3D tekening zolder slaapkamer
Jouw huis is een belangrijke plek. Het is de plek waar je ‘s ochtends wakker wordt, waar je thuiskomt na een drukke dag en waar je ‘s avonds aan het diner zit. Samen met je partner, kinderen of vrienden maak je hier veel dingen mee. Daarom is het fijn als deze plek volledig aansluit bij jou en jouw situatie. Pas dan, kun je ultiem genieten in jullie nieuwe woning in Gelderland!

Na het tekenen van een koopcontract komt er veel op je af. Je moet allerlei formulieren invullen, vragen beantwoorden, keuzes maken én rekening houden met de planning. Door jouw drukke baan of gebrek aan kennis levert dit een hoop stress op en je weet niet waar je moet beginnen. Je bent bang dat het interieur niet één geheel gaat vormen en jij en je partner komen hier samen niet uit. Om al deze overweldigende gevoelens te omzeilen heb je behoefte aan goed interieuradvies.

Genieten van het proces naar jullie nieuwe woning toe, wordt werkelijkheid 
met een compleet interieuradvies van DéVé Creations! Ik ga graag samen met jou aan de slag om jullie wensen, eisen én dromen te vertalen naar een persoonlijk plan. We maken van jouw huis een thuis, de plek waar jij blij van wordt en lekker kan ontspannen. Een goed doordacht interieuradvies helpt je hierbij. Van grote bouwkundige ingrepen, tot nieuwe meubels en verlichting. Samen komen we tot een plan dat leidt naar jouw droomhuis!

DéVé Creations is jouw match als:

  • Je net een nieuwbouwwoning toegewezen hebt gekregen en je nu allerlei keuzes moet maken, maar je weet niet waar je moet beginnen.
  • Je toe bent aan een grote verbouwing, maar je zelf niet de kennis of tijd in huis hebt om het te realiseren en je hebt een helder plan nodig om het in één keer goed aan te pakken.
  • Je klaar bent met het doen van miskopen die samen niet één geheel vormen, en je bent toe aan een huis dat rust en balans uitstraalt.
  • Jij op zoek bent naar een uniek interieur dat écht past bij wie jij bent en waar jij behoefte aan hebt.
  • Je graag een woning wilt waar je prettig kunt leven en graag tijd doorbrengt met je dierbaren. Maar ook waar je na een drukke werkdag thuiskomt en volledig op kan laden voor de volgende dag.
Realistische 3D tekening van een keuken

DéVé Creations is niet jouw match als:

  • Het complete plan binnen 3 weken al af moet zijn. Ik werk niet aan gehaaste projecten waarbij niet goed over bepaalde keuzes nagedacht kan worden. Ik wil graag het maximale halen uit de tijd, het budget en de woning!
  • Je niet investeringsbereidheid bent in kwalitatief goede en passende producten. Een geheel nieuwe look bereik je helaas niet met alleen een likje verf en een nieuw vloerkleed. 
  • Je niet de meerwaarde ziet van een interieurontwerper, of liever geheel je eigen plan volgt. En dat is uiteraard prima! Maar dan zijn wij helaas geen match.

over

DéVé Creations staat voor kwaliteit, persoonlijkheid, details en ontzorgen. Mijn ontwerpen kenmerken zich door een combinatie van natuurlijke kleuren en contrasterende materialen. Rust en warmte staan altijd centraal.

Mijn stijl kan ik in één zin omschrijven als ''Een mix tussen een Japandi vakantiehuisje en een luxe villa.''

Mijn naam is Daniëlle Verhoeven en ik geef interieuradvies door heel Nederland. Ik vertaal jouw wensen en eisen, naar een uniek en persoonlijk interieur dat helemaal bij jou past!
Ieder ontwerp is persoonlijk voor jou op maat gemaakt. Waarbij altijd rekening gehouden wordt met jouw budget. Van ontwerp en inkoop tot realisatie en projectmanagement. Ik kan alles voor je uit handen nemen! Waardoor jij tijd over houdt voor de dingen die je veel leuker vindt om te doen.
Ga voor meer informatie naar dienstenprojecten of veelgestelde vragen. Of plan hieronder een vrijblijvende kennismaking in en ik geef telefonisch antwoord op alle vragen die je hebt over het traject! 

Reacties van blije klanten