ESSENTIAL

Alle handvatten om het door jouw gekozen interieurontwerp zelf toe te passen in jouw woning!

Wil jij graag snel een vernieuwend interieurontwerp voor jouw woning, en breng je dit graag zelf en op eigen tempo tot leven? Dan zijn onze Essential pakketten precies wat jij nodig hebt!

 

Bij Essential doen we het net even anders dan gewoonlijk! In plaats van dat we pas aan de slag gaan nadat jij bij ons komt. Zijn wij voorafgaand al aan de slag gegaan met het uitwerken van diverse interieurontwerpen in verschillende stijlen. Dit maakt voor jou de keuze uit de vele mogelijkheden van de interieurwereld een stuk makkelijker én sneller. Dit is hoe dit aanbod in zijn werk gaat:

1 – Kies een van de onderstaande pakketten uit die jou aanspreekt qua stijl, materialen en elementen.
2 – Na aankoop ontvang je een e-mail met aanvullende vragen en kan je tevens de plattegrond van jouw woning opsturen.
3 – Zodra wij deze informatie hebben ontvangen gaan wij direct, achter de schermen, voor jou aan de slag.
4 – Binnen ongeveer 20 werkdagen ontvang je een uitgebreid document met alle benodigde informatie om het ontwerp succesvol toe te passen in jouw eigen woning!

PAKKETTEN

Dit aanbod is iets voor jou als jij:

  • Op zoek bent naar een efficiënt, tijd- en geldbesparende oplossing voor het verkrijgen van een gedetailleerd plan voor de verbouwing van jouw nieuwe woning, zonder dat dit ten koste is gegaan van de creativiteit!
  • Behoefte hebt aan een uitgebreid document met alle essentiële informatie voor de verbouwing van jullie woning, waardoor het gemakkelijker wordt om knopen door te hakken en het gewenste ontwerp te realiseren.
  • Er geen bezwaar tegen hebt dat niet elk detail is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Je ziet de meerwaarde van een vooraf, doordacht plan welke zeker ruimte biedt voor aanpassingen n aar eigen smaak.
  • Na ontvangst van dit plan al het vertrouwen hebt in jullie om zelf de realisatie te begeleiden.
Heb jij meer behoefte aan 1 op 1 begeleiding en volledige ontzorging gedurende het gehele ontwerp én realisatieproces? Dan past ons Exclusive traject waarschijnlijk beter bij je! 

'Wij hebben dit nieuwe concept zo prettig
ervaren! Geen lange wachttijden, geen
lastige keuzes. Gewoon kant-en-klare
hoogwaardige interieurontwerpen.'

Footer DéVé Creations

FAQ

Zeker! Hoewel wij vooraf al de stijl, materialen en elementen hebben bedacht. Passen wij dit vervolgens deels aan op de maten en indeling van jouw woning én passen we de antwoorden uit de vragenlijst hier op toe.

Dit kun je terugvinden bij de informatie per pakket. In het kort: sfeerbord, indelingsplan, eventuele bouwkundige aanpassingen, lichtplan, materialenplan, meubelplan en maatwerk.

Wij geven altijd de voorkeur aan een bouwkundige plattegrond omdat dit nauwkeurig wordt ingemeten. Deze kan je vaak opvragen bij de makelaar of gemeente. Bij een Funda plattegrond of zelfgetekende schets gebeurt dit vaak niet. Als je een van deze twee wel aanlevert gaan we er van uit dat je de maten zelf hebt nagemeten en dat alles klopt.

Het is mogelijk om dit pakket uit te breiden, als je bijvoorbeeld je slaapkamer of badkamer in dezelfde stijl wilt. Stuur je aanvraag naar devecreations@outlook.com en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen!

Niet direct bij ons, maar wel via ons! Bij de partijen die in de presentaties staan kunnen wij voor je inkopen met korting. Dit gaat van 5 tot 10%! Heb je iets anders gezien dan voorgesteld? Stuur dan een mail naar devecreations@outlook.com. In de meeste gevallen kunnen we dit dan ook voor jou bestellen mét korting!