ESSENTIAL

Zie de pakketten hieronder en bestel deze direct via de
opties knop!

Dit aanbod is iets voor jou als jij:

  • Op zoek bent naar een efficiënt, tijd- en geldbesparende oplossing voor het verkrijgen van een gedetailleerd plan voor de verbouwing van jouw (nieuwe) woning, zonder dat dit ten koste is gegaan van de creativiteit!
  • Behoefte hebt aan een uitgebreid document met alle essentiële informatie voor de verbouwing van jullie woning, waardoor het gemakkelijker wordt om knopen door te hakken en het gewenste ontwerp te realiseren.
  • Er geen bezwaar tegen hebt dat niet elk detail is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Je ziet de meerwaarde van een vooraf, doordacht plan welke zeker ruimte biedt voor aanpassingen naar eigen smaak.
  • Na ontvangst van dit plan al het vertrouwen hebt om zelf de realisatie te begeleiden.
Heb jij meer behoefte aan 1 op 1 begeleiding en volledige ontzorging gedurende het gehele ontwerp én realisatieproces? Dan past ons Exclusive traject waarschijnlijk beter
bij je!
 

Pakketten:

''Wij hebben dit nieuwe concept zo prettig
ervaren! Geen lange wachttijden, geen
lastige keuzes. Gewoon kant-en-klare
hoogwaardige interieurontwerpen.''

Footer DéVé Creations

FAQ

Zeker! Hoewel wij vooraf al de stijl, materialen en elementen hebben bedacht. Passen wij dit vervolgens aan op de maten en indeling van jouw woning én passen we de antwoorden uit de vragenlijst hier op toe.

Dit kun je terugvinden bij de informatie onder elk pakket. In het kort: sfeerbord, indelingsplan, eventuele bouwkundige aanpassingen, lichtplan, materialenplan, meubelplan en maatwerk.

Wij geven altijd de voorkeur aan een bouwkundige plattegrond omdat dit nauwkeurig wordt ingemeten. Deze kan je vaak opvragen bij de makelaar of gemeente. Bij een Funda plattegrond of zelfgetekende schets gebeurt dit vaak niet. Als je een van deze twee wel aanlevert gaan we er van uit dat je de maten zelf hebt nagemeten en dat alles klopt.

Het is mogelijk om dit pakket uit te breiden, als je bijvoorbeeld je slaapkamer of badkamer in dezelfde stijl wilt. Stuur je aanvraag naar info@devecreations.nl en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen!

Niet direct bij ons, maar wel via ons! Bij de partijen die in de presentaties staan kunnen wij voor je inkopen met korting. Dit gaat vaak van 5 tot 10%! Heb je iets anders gezien dan voorgesteld? Stuur dan een mail naar info@devecreations.nl. In de meeste gevallen kunnen we dit dan ook voor jou bestellen mét korting!