STATEMENTS IN DETAIL

Jij droomt van een plek waar je jezelf kunt zijn en volledig tot rust komt. Maar ook waar je nieuwe energie en inspiratie vindt na een lange werkdag. Een plek waar je tijd kan doorbrengen met je gezin, familie en vrienden. In je huidige woning ervaar je dit gevoel niet en je bent toe aan een serieuze aanpak. Weg met de meubels die niet bij elkaar passen, weg met de indeling die niet bij jou past! In jouw nieuwe huis ben je toe aan een interieur dat volledig aansluit op jouw wensen en behoeftes.

TEGELIJKERTIJD MERK JE DAT HET PROCES HIER NAARTOE NOGAL STRESSVOL EN OVERWELDIGEND KAN ZIJN

  • Je hebt net een nieuwbouwwoning toegewezen gekregen en je moet nu allerlei keuzes maken, maar je weet niet waar je moet beginnen
  • Je bent toe aan een grote verbouwing, maar je weet niet hoe je dit gaat realiseren en hebt een helder plan nodig 
  • Wegens een drukke baan heb je geen tijd om jouw toekomstige verbouw- of nieuwbouwproject goed aan te pakken, maar je wilt dit wel graag in één keer goed doen
  • Met de verhuizing in zicht is het tijd om keuzes te gaan maken, maar jij en je partner komen er samen niet uit en willen niet zoveel consessies doen
  • Je bent klaar met het doen van miskopen die samen niet één geheel vormen en je bent toe aan een huis dat rust en balans uitstraalt
Het bij elkaar leggen van de stalen voor een interieuradvies

Hoe heerlijk zal het zijn als jij deze overweldigende gevoelens kunt omzeilen? Jij kunt genieten van het proces naar jullie nieuwe woning toe? Dat wordt werkelijkheid met een concreet interieurplan van DéVé Creations. Ik ga samen met jou aan de slag om jullie wensen, eisen en dromen te vertalen naar een persoonlijk plan. We maken van jouw huis een thuis, de plek waar jij blij van wordt en lekker kan ontspannen. Een goed doordacht interieuradvies helpt je hierbij. Dit geeft inzicht in hoe het gaat worden en je voorkomt impulsieve aankopen die niet passen bij de rest van het interieur. Van grote bouwkundige ingrepen, tot deurbeslag en accessoires. Samen komen we tot een plan dat leidt naar jouw droomhuis!

Onderstaande prijzen zijn op basis van één open ruimte met een plat dak. Zoals een woonkamer met aangesloten open keuken. Voor overige ruimtes geldt een aangepast tarief. Neem contact op voor meer informatie. De prijzen zijn exclusief btw en exclusief reiskosten voor een afspraak op locatie.

Wanneer fase 1 en fase 2 direct samen worden afgenomen, gaat er €200,- van de totaalprijs af.

Diensten

Maatwerkmeubel haard

Intake aan huis
2 indelingsvoorstellen in 2D
Moodboard met sfeerbeelden
Lichtplan incl. armaturenvoorstel 

Inclusief:

Eén fysieke afspraak
Eén videocall 
Eén correctieronde
Opvragen van offertes voor verlichting
Digitale PDF presentatie

Stijladvies: bepaling van kleuren en materialen
Advies voor vloer- en raambekleding
3D tekening
Ontwerp van diverse maatwerkitems
Concreet meubelplan en decoratief armaturenplan
Persoonlijke tips voor verkoopadressen
Fysieke oplevering van de presentatie en stalen

Inclusief:

Eén fysieke afspraak
Eén videocall
Eén correctieronde in 3D
Eén correctieronde maatwerkbriefing
Digitaal document met alle informatie
Opvragen offertes bij de meubelmaker
Fysieke oplevering van de presentatie en stalen

* Fase 2 is alleen mogelijk na afronding van fase 1

Fauteuils
Maatwerk keuken

Ook tijdens de laatste, afrondende fase van jouw verbouw- of nieuwbouwtraject kan het fijn zijn om begeleiding te krijgen. Of misschien wil je zelfs dit stuk geheel uit handen geven. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken van de onderstaande punten:

Offertes opvragen
Samen shoppen
Inkopen van accessoires
Styling
Projectbegeleiding

* Fase 3 is alleen mogelijk na afronding van fase 2

NADAT WIJ SAMEN AAN DE SLAG ZIJN GEWEEST MET JOUW DROOMHUIS, HEB JIJ:

  • Een uniek interieur dat écht past bij wie je bent en waar jij behoefte aan hebt
  • Een woning waar je prettig kan leven en graag tijd doorbrengt met je dierbaren
  • Maar ook waar je na een drukke werkdag thuis komt en volledig op kan laden voor de volgende dag
  • Je zal geen miskopen of concessies meer hoeven doen als je later toch nog iets wilt aanpassen. Je kunt namelijk elke keer terugvallen op mijn duidelijke plan

REVIEW

”De combinatie van alle fases hebben voor ons echt een meerwaarde geboden, waar we op voorhand niet van hadden durven dromen. Nagenoeg al onze wensen kwamen samen in een door Daniëlle fantastisch gecreëerd plan. Zij heeft oog voor details en laat ruimtes op uitstekende wijze met elkaar matchen. Aan alles wordt gedacht. Van de kleur spotjes in het plafond tot aan de kleur van het behang in de slaapkamer. Door deze aspecten te combineren met het aanbieden van maatwerk meubels heb je voor je het weet een compleet huis. Daniëlle legt alle contacten en haalt er het maximale voor je uit. Dat vonden wij nog het prettigst van alles. Compleet ontzorgt worden!”

– Cani & Bianca

Dévé Creations - Vrijstaande woning Zeist 1920x1586

FAQ

Idealiter word ik ingeschakeld vóórdat het meer- en minderwerk bepaald gaat worden. Op die manier is elke indeling en ontwerp nog mogelijk! Maar ook wanneer je al verder bent in het traject en bepaalde keuzes al vaststaan kan ik je zeker nog helpen!

Dit is iets wat wel vaker voorkomt en wat ik eigenlijk wel heel leuk vind! De combinatie van 2 (of meer) verschillende stijlen vormt vaak een uniek ontwerp waar je in eerste instantie nooit over had nagedacht. Tijdens het traject neem ik de tijd om beide kanten te horen en kunnen we dit gezamenlijk, of juist alleen door mij, samenvoegen.

Ja! Er zijn verschillende leveranciers en specialisten waar ik vaak mee samenwerk. Waaronder woonwinkels, vloerkleden leveranciers, een stukadoor, tegelzetter en een elektricien.

Voornamelijk heel Nederland! Maar heb jij een gaaf project in het buitenland mag je me altijd een bericht sturen, leuk!

Gemiddeld duurt een traject 10 tot 16 weken. Dit is uiteraard mede afhankelijk van de grootte van de ruimte, mijn agenda en hoe snel de communicatie verloopt. 

Ja dit kan zeker. Wel zal ik het altijd eerlijk aangeven als ik denk dat dit ene meubelstuk niet meer past bij het nieuwe interieur of dat het wellicht beter een plekje kan krijgen in een andere kamer.

Bij de start van het traject zal ik je vragen om een (bouwkundige) plattegrond op te sturen. Ook is het fijn als je alvast wat afbeeldingen kan verzamelen die jou aanspreken qua indeling en/ of stijl. Dit kan zijn middels een bord op Pinterest, of bijvoorbeeld wat plaatjes uit een tijdschrift.